dijous, 25 de novembre del 2010

tothom té un passat

Segur que a hores d'ara absolutament tothom sap que va ser la setmana de la infància. Gràcies al Facebook i a algun il·luminat que va tenir la genial idea de que tothom posés una foto de perfil amb els seu personatge preferit. La proposta va ser un èxit: hi havia centenars de milers de Son Gokus rondant pel Facebook, però també molts Doraemon, Heidis, personatges de la factoria Disney i de Looney Tunes, i personatges menys recordats com els Fruitis (molt grans), l'Arale, Sakura, o La penya del pollastre!!!

Des que em vaig fer el (maleït) Facebook (un dia faré un post de perquè em vaig fer Facebook, queda pendent), hi han hagut altres convocatòries: que la gent es posés de perfil la foto de Palestina en suport al país, fotos en favor de les consultes per la independència, fotos de Ventdelplà quan es va acabar la sèrie, i vist el recent èxit, fins i tot he vist que hi ha gent que es posa fotos de personatges de l'APM? o sobre el Barça-Madrid de la setmana que ve.

Però res no ha tingut un èxit tant massiu com el dels dibuixos animats. Va ser molt bonic, llavors tothom penjava els openings de les sèries o els seus episodis preferits al Facebook i va ser com una regressió a la infància.  Lo més guapo de tot plegat era parlar de tot això amb gent que quan feien aquestes sèrie els coneixia i faltava molt temps perquè ens coneguéssim.Tothom té un passat, però tots hem begut de les mateixes sèries d'animació.

I pensava: que gran ha de ser creador d'una sèrie de dibuixos animats que hagi marcat d'aquesta manera tantíssima gent... Això no ho fan ni els guionistes de Lost!!

Us deixo un video d'algunes cançons de les nostres sèries. No hi són totes... però és molt xulo! Disfruteu-lo!! :)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada