dilluns, 30 de maig del 2011

els anuncis d'Estrella

Fa 2 anys, concretament un diumenge bastant ennuvolat per ser 31 de maig, estava embrancada en l'aventura de comprar uns bitllets d'avió per anar a Eivissa. El plan era anar a Formentera a veure els Gossos. Però l'endemà ens va sorprendre a tots (i als que haviem comprat el dia abans bitllets d'avió, encara més!) un anunci magnífic de la cervesa Estrella damm que reflectia un idil·lic estiu a l'illa. Aquella cançó, aquell anunci, aquell somni fet realitat va marcar un abans i un després.




L'any passat tothom esperava la segona part de l'anunci. I, tot i que a nivell emocional per mi no va ser el mateix, he de reconèixer que em va regalar grans moments i una de les millors nits de l'estiu (bé, no tot el mèrit va ser de la cançó....).



I aquesta nit s'estrena l'anunci, la tercera part, també molt esperada. Segurament molts de vosaltres l'haureu vist ja per internet. Als que no, espereu-vos a veure'l per la tele, fa més il·lusió!!! És més del mateix: el noi, la noia, els amics, el mar i les cerveses. Com a novetat, aquest any treballen una mica (els demés eren uns vividors!!!), però les escenes de la cuina sobren bastant i en Ferran Adrià encara més (perdoneu però algú ho havia de dir!). Per cert, fixeu-vos que cada any són més curts aquests anuncis... Se'ls hi estan acabant les idees.

Pels que no pogueu esperar-vos...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada